Notice: Undefined index: serverid in /var/www/newdg/data/www/newdg.com/get.php on line 447 Termeni si conditii - Perfect BEBE
realizare site web
Categorii
Marci comercializate

Termeni si conditii

 


Echipa de la Perfectbebe va roaga sa parcurgeti Termenii si Conditiile, care vor tine de securitatea vizitei dvs. pe site-ul  www.perfectbebe.ro si pentru a intelege felul in care noi ne desfasuram activitatea.

 

Comunicarea electronica

 

Cand vizitati site-ul  www.perfectbebe.ro sau ne trimiteti email-uri, inseamna sa comunicati cu noi in mod electronic. Prin aceasta va dati consimtamantul  sa primiti comunicatii electronice de la www.perfectbebe.ro. Vom coresponda cu dumneavoastra prin intermediul e-mail-ului sau prin afisarea de informatii pe site-ul nostru. Prin aceasta sunteti de acord ca toate informatiile si alte informari pe care vi le oferim in format electronic sunt conforme cu normele legale.


Precizari privind aspecte legate  de Copyright

 

Cuprinsul acestui site, asta insemnand elemente de text, grafice, logo-uri, imagini, clipuri audio, download-uri digitale, sunt proprietatea  www.perfectbebe.ro  sau a detinatorilor care ni le-au furnizat,  informatiile  fiind protejate de legile in vigoare ale Romaniei .

Firma noastra prin intermediul site-ului www.perfectbebe .ro va ofera facilitatea de a va folositi de toata informatia postata pe acest site, fara insa a o folosi in alte scopuri decat cel personal.

Fara consimtamantul administratorului acestui site este interzis a reproduce, modifica, schimba, vinde sau folosi orice text sau imagini de pe site-ul  www.perfectbebe.ro ,  nu puteti folosi logo-ul www.perfectbebe.ro sau orice alta forma grafica sau marca ce ne apartine  fara consimtamantul nostru scris, in caz contrar vor fi aplicate prevederile ,suportandu-se sanctiunile si pedepsele conforme legilor Romane.


Detalii referitoare la datele personale

 

Referitor la datele personale, acestea sunt strict confidentiale si vor fi folosite de administratorul site-ului numai pentru satisfacerea nevoilor dvs. fara a le instraina tertilor.Orice utilizator inregistrat are dreptul de a accesa numai contul personal unde poate dispune in orice mod de datele sale personale fiind strict interzis ca acesta sa acceseze, modifice, sterge datele altor utilizatori inregistrati sau continut de pe site-ul  www.perfectbebe.ro , fapte care sunt incriminate de legile in vigoare.Administratorul site-ului nu este responsabil de eventuale pierderi ale unor informatii, datorate erorilor sau problemelor de securitate ale serverului pe care este gazduit site-ul. Orice incalcare a legilor in vigoare va fi sesizata imediat organelor de cercetare penala.


Postarea comentariilor

 

Este strict interzis folosirea de cuvinte si expresii jignitoare in continutul comentariilor postate de dvs. pe site-ul  www.perfectbebe.ro sau orice alt text  ce incalca legislatia in vigoare a Romaniei. Prin trimiterea oricaror informatii, prin orice mijloc catre site-ul  www.perfectbebe.ro  ni se acorda dreptul perpetuu si irevocabil de a folosi aceasta informatie, putand fi copiata, modificata, republicata sau distribuita. 


Descrierea produselor

 

Administratorul  www.perfectbebe.ro  nu poate garanta ca descrierea anumitor produse sau continutul site-ului este 100% correct, si ne asumam responsabilitatea comandarii unor produse incompatibile cu dimensiunile si greutatea copilului d-voastra sau cu alte produse pe care dvs. le detineti. Decizia privind achizitia unui anumit produs de pe  www.perfectbebe.ro va revine in intregime. Va rugam cititi cu atentie descrierea produselor afisate pe site. Produsele achizitionate de la www.perfectbebe.ro sunt obiectul unui contract de livrare astfel  ca riscul pierderii produselor transfera la dvs. din momentul livrarii de catre noi, astfel riscurile pe timpul efectuarii transportului nun e revin.


Garantia produselor

 

Odata cu produsele comandate pentru care producatorul sau importatorul ofera garantie, veti primi si certificatul de garantie al acestora ! .


Despre returnarea produselor expediate


In cazul in care
pachetul ajunge la dvs. deteriorat, puteti sa refuzati primirea acestuia si sa mentionati in scris acest lucru. In caz contrar, orice reclamatie ulterioara este nula. Clientul nu va achita in cazul mentionat  nici o taxa de transport sau ramburs.

Nu vor putea fi returnate produsele comandate care sunt incompatibile cu dimensiunile si greutatea copilului d-voastra sau cu alte produse  pe care le detineti. Va rugam cititi cu atentie toate descrierile produselor afisate pe site. Incadrarea pe categorii de varsta este orientativa. Va rugam sa verificati sau sa solicitati informatii suplimentare privind lungimea sau greutatea, pentru a comanda produsul potrivit pentru copilul d-voastra. 
Decizia de a cumpara un anumit produs de pe www.perfectbebe.ro va apartine in totalitate.

Produsul refuzat si returnat nu trebuie sa fie deteriorat, sa nu fie sau sa contina urme de utilizare, sa fie returnat in ambalajul sau original cu toate accesoriile si etichetele intacte si sa aiba asupra sa toate documentele insotitoare cu care a fost expediat de  www.perfectbebe.ro